Keulen, Aachen & Düsseldorf

Ibis Köln Messe

Het ibis Köln Messe Hotel is slechts een paar jaar oud en ligt vlak bij het expocentrum en de Köln Arena. Het heeft 180 moderne kamers die zijn voorzien van telefoon en tv. De meeste kamers hebben draadloos internet en bij het iPoint in de lobby kunt u gratis internetten. De hotelreceptie en onze snackservice zijn 24 uur per dag geopend. Tussen 4:00 en 12:00 serveren we een ontbijt met seizoensingrediënten.

Bezoek de 3 toppers onder de Duitse kerstmarkten in 1 reis! Bent u opzoek naar een authentieke kerstervaring dan is deze reis zeker waar u naar opzoek bent. U brengt een bezoek aan 3 prachtige kerstmarkten waaronder de bekendste kerstmarkt ter wereld. De kerstmarkt in Keulen is een magische kersmarkt met een ongelofelijke sfeer en heel wat leuke kraampjes waar er kan worden geshopt, gegeten en gedronken. ook de kersmarkten van Aachen en Düsseldoft laten zeker hun indruk achter. Elk van deze markten is magisch en ongelofelijk op hun eigen manier. 's Avonds kunt u terecht in ons sfeervolle hotel s.

Programma

Dag 1
We vertrekken om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats richting Düsseldorf. Aankomst in Düsseldorf rond de middag, u kan er meteen op ontdekkingstocht gaan doorheen de kerstsfeer.

Dag 2
Na het ontbijtbuffet kan u genieten van een dagje keulen.

Dag 3
Na het ontbijtbuffet worden de valiezen terug op de autocar geplaatst. De chauffeur brengt u richting Aachen. Daar vertoeven we tot 17.30u om daarna terug te vertrekken richting Menen. Aankomst voorzien omstreeks 20.30 u.

x

Inbegrepen

  • Inclusief

 

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien van bar, toilet, dvd & airco
  • 2x overnachting in hotel Ibis kölen Messe in een standaard kamer met bad/douche en toilet
  • 2x ontbijt
  • Lokale taks
  • bezoek aan de kerstmarkt Keulen, Aachen & Düsseldorf                              

Niet inbegrepen

  • Alle Lunchen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Kortingen

Single : € -25.00

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor.  Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Het hotel is aangepast aan de noden van andersvaliden. Er is een lift aanwezig. Het programma is haalbaar met een manuele rolstoel.

Kamers

twee persoonskamer

De meeste kamers hebben draadloos internet en bij het iPoint in de lobby kunt u gratis internetten. 

single kamer

De meeste kamers hebben draadloos internet en bij het iPoint in de lobby kunt u gratis internetten. 

Faciliteiten

Maaltijden

Ontbijt

Ontbijtbuffet

half-pension

ontbijtbuffet
avondmaal