Vroegboekkorting

La Hacienda

Aankomst om 04.00u Nachtreis Promo 2de persoon aan € 1,00 Strandvakantie

La Hacienda

La hacienda ligt op 10 minutjes van het strand in La Pineda. Het hotel heeft heel wat te bieden tegen een heel degelijke prijs. La hacienda bied onder andere een wellness aan een fitnesszaal, tennis- en voetbalvelden en meerdere bars. Er wordt ook animatie voorzien voor jong en oud zowel overdag als 's avonds.

Alle kamers zijn voorzien van een balkon en ook de kamers op het gelijkvloers krijgen een privé terras ter hun beschikking. De kamers zijn uitgerust met sateliet tv, airco, telefoon en alle badkamers zijn voorzien van een bad en een douche. La Hacienda beschikt ook over een eigen restaurant, een bar aan het zwembad en een Café. Dankzij de all-in formulle kan u dan ook ten volle gebruik maken van deze faciliteiten.

 

- Groot aanbod aan sporttereinen en zwembaden.

- Gratis WiFi

- Binnenzwembad in de wintermaanden

- Wellnessfaciliteiten aanwezig.

- Supplement voor gebruik van kluis en koelkast op de kamer.

Dag 1: Afreis om 10.00 u. vanuit onze centrale vertrekplaats. De reis gaat over Reims / Parijs, waar een halte is voorzien met mogelijkheid tot avondmaal(facultatief). ‘s Avonds heeft u een film aan boord van de autocar. Nachtrit over de Franse autosnelwegen richting Dijon – Lyon

Dag 2: ‘s Morgens omstreeks 04.00 u. (De kamers zijn onmiddellijkbeschikbaar) bereiken wij de vakantiebestemmingen. In het hotel heeft u de mogelijkheid een facultatief ontbijt te nemen. Vrije voormiddag.

Dag 9 / 11/ 16: Na het ontbijt verlaten wij de kamers omstreeks 09.00 u. Facultatief middagmaal in uw vakantiebestemming en omstreeks 16.00 u. vertrekken wij richting België. Er is een halte voorzien in Frankrijk voor het avondmaal(facultatief). Terugreis via dezelfde weg als de heenreis.

Dag 10 /12/ 17: Ontbijt, aankomst in België omstreeks 10.30 u.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxeviersterrencar voorzien van Onboard Entertainment Systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • Verblijf in hotel La Hacienda op basis van All-Inclusive

Niet inbegrepen

  • Maaltijden en dranken tijdens de héén-en terugreis
  • Reis-en annulateringsverzekering,
  • Facultatieve uitstappen en toegangsgelden
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van Uw waardering en appreciatie

 

Kortingen
Single -20%
3de volwassene** -55%
kind 0-1 jaar** -85%
1e kind 2-12 jaar** -75%
2e kind 2-12 jaar** -65%

**in dezelfde kamer met 2 volwassenen

Kamers

Standaardkamer

Alle kamers beschikken over een balkon on terras. Op de kamer is tv en telefoopn aanwezig, de badkamer is voorzien van haardroger badartikelen een bad en een douce.

Faciliteiten